Tuoreimmat uutiset

 

Hei kaikille!
On ollut todella poikkeuksellinen kevät ja poikkeusolot jatkuvat edelleen. Kyllä tästä varmasti vielä yli päästään. Poikkeusolot ovat vaikuttaneet seuran toimintaan niin että jouduimme perumaan kevään tunnit. Nyt kun on alettu purkaa rajoituksia mekin alamme käynnistää toimintaa taas.
Olemme olleet siinä mielessä hyvin onnekas seura,...

Tänään hallitus on linjannut toimenpiteitä, joista osa koskee tietenkin myös seuran toimintaa. Hallituksen linjauksen mukaan rajoitetaan julkisia kokoontumisia 10 henkilöön ja tämä huomioon ottaen kaikki seuran ryhmät on peruttu siihen 13.4 asti. Linjauksissa määritellään myös, että kaikki kaupunkien liikuntapaikat suljetaan, joten jo ihan senkin...

Koronavirus on kohta jo suomessakin epidemia. Eilisen uutiset ja hallituksen ja THL:n suositukset sekä Tanssiurheiluliiton suositukset otamme vakavasti ja johtokunta on eilen illalla päättänyt perua seuraavaksi 2 viikoksi kaikki ryhmät.

Nyt kun maailmalla ja Suomessa on koronavirus valloillaan muistutamme käsihygienian tärkeydestä ja siitä että treeneihin ei tultaisi kipeänä. Meidän tietoon ei ole kantautunut, että seuramme tunneilla kävijöillä virusta olisi ollut, mutta perustetaan meidänkin valmistautuminen ennakointiin ja järkevään varautumiseen.

Lisätietoa

12.03.2020

Tanssiurheiluliitto on päättänyt perua kaikki kilpailut toukokuun loppuun asti. Tässä tanssiurheiluliiton julkaisema uutinen:

Uudet ryhmät

01.03.2020

Maaliskuussa alkaa kaksi uutta lasten ja nuorten ryhmää Muuratsalon koululla. Ohjaajina toimivat Viivi ja Asta. Kumpikin ryhmä starttaa 10.3 ja solo latino tunti alkaa 17.00 ja Latin kids alkaa 18.00. Solo latino ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille ja Latin kids ryhmä on tarkoitettu noin 5-7 vuotiaille. Jälikimmäinen ryhmä perustettiin koska paljon...

Talviloma

21.02.2020

Muistakaahan kaikki että ensi viikolla (viikko 9) vietetään talvilomaa, eikä tunteja pidetä. Ladataan akkuja ja palataan tanssin pariin maaliskuun alusta taas. Mukavaa lomaa lomailijoille!

JyväsDance ry ja Hope ry tekevät yhteistyötä tarjotakseen vähävaraisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastuksiin. Eli JyväsDance tarjoaa ainakin 2-3:lle lapselle/nuorelle tanssiharrastuksen. Tunteihin voi tutustua täällä nettisivuilla ja haku/ilmoittautuminen tapahtuu Hope ry:n kautta.

Uusi kausi lähtee käyntiin ja vuoden ensimmäiset kisat lähestyvät kilpatanssijoilla. Eli jos olette lähdössä kilpatanssikisoihin muistakaa hankkia lisenssi vaikka jo heti. Pienen alku nikoittelun j'lkeen saatiin meidänkin seura Suomisporttiin näkyviin, joten lisenssin oston pitäisi sujua mutkitta.