Tuoreimmat uutiset

 

Talviloma

21.02.2020

Muistakaahan kaikki että ensi viikolla (viikko 9) vietetään talvilomaa, eikä tunteja pidetä. Ladataan akkuja ja palataan tanssin pariin maaliskuun alusta taas. Mukavaa lomaa lomailijoille!

JyväsDance ry ja Hope ry tekevät yhteistyötä tarjotakseen vähävaraisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastuksiin. Eli JyväsDance tarjoaa ainakin 2-3:lle lapselle/nuorelle tanssiharrastuksen. Tunteihin voi tutustua täällä nettisivuilla ja haku/ilmoittautuminen tapahtuu Hope ry:n kautta.

Uusi kausi lähtee käyntiin ja vuoden ensimmäiset kisat lähestyvät kilpatanssijoilla. Eli jos olette lähdössä kilpatanssikisoihin muistakaa hankkia lisenssi vaikka jo heti. Pienen alku nikoittelun j'lkeen saatiin meidänkin seura Suomisporttiin näkyviin, joten lisenssin oston pitäisi sujua mutkitta.

Joulu jäi taakse ja vuosikymmenkin vaihtui. Nyt onkin aika suunnata mietteet kohti kevätkautta. Ensimmäiset ryhmät alkavat viikolla 2 ja loputkin starttaavat viikolla 3. Tunnit ja hinnat sivuilta löytyy kaikkien ryhmien tarkka alkamispäivämäärä ja tässä kootusti vielä sama.

Latino Show -cup jatkui viikonloppuna Kauniaisissa 2. osakilpailulla. Toisessa cup kisassa aikuisten duo sarjassa voittoon tanssivat Katju ja Onerva ja pronsille Pipsa ja Lyydia, jotka jäivät niukasti yhden tuomari pisteen päähän hopeasta.

Joulumarkkinat

01.12.2019

Esiintymisajat ovat lauantaina kello 12.00 ja 13.15 ja sunnuntaina kello 12.15 ja 13.15.

Eilen tanssittiin Latino show cupin ensimmäinen osakilpailu Tampereella. Kisaamaan lähtivät Aikuisten duo sarjaan Katju Kauppinen ja Onerva Ahlholm sekä Pipsa Humalamäki ja Lyydia Pigg.
Duot parjäsivät mahtavasti ja Katju ja Onerva voittivat ja Pipsa ja Lyydia sijoittuivat kolmanneksi. Aivan mahtavaa.
Seuraava kisa koittaakin jo parin viikon päästä...

Tulevana lauantaina 21.9.2019 JyväsDance ry:llä on piste kauppakeskus Sepässä ja toivottavasti on myös paljon porukkaa. Tarkoituksena on esitellä seuraa ja toivottavasti houkutella uusia harrastajia mukaan toimintaan. Meillä on siellä esityksiä sekä pöytä jossa toimintaa esitellään.