Ota meihin yhteyttä

Karttaan on merkitty mistä löytyy tanssisali jäähallilla. Ovesta sisään ja sitten yläkertaan portaita, jotka löytyvät sisältä.

Alla kuva Jokelan koulun parkkipaikasta ja ohje sisäänkäyntiin. Ovet ovat koululla lukossa joten ohjaaja avaa ovet vähän ennen ryhmän alkua.

Harjun juhlasaliin kulku tapahtuu Sepän aukion puolelta sivuovesta. Auton voi parkkeerata sepän aukion ja koulun väliselle parkkipaikalle. Ovi on lukossa joten jos et pääse sisälle tai olet myöhässä ilmoita ohjaajalle jotta tietää tulla avaamaan oven.

Kangasvuoren päiväkotikoulu. Tarkemmat ohjeet oikeasta ovesta tulee kunhan ensin se itsekin selvitellään.

Huhtasuon koulu. Tarkemmat ohjeet ovasta lisätään heti kun ne meillekin selviää.

JyväsDance ry

Postiosoite: Rinnetie 6-8 A 1, 40270 Jyväskylä

Käyntiosoite riippuu ryhmästä mihin olet tulossa. Tarkasta ryhmän sijainti tunnit ja hinnat sivulta. Kevään ryhmiä on LähiTapiola areenan tanssisalissa, Harjun juhlasalissa, Jokelan koululla palokassa, Huhtasuon koululla sekä uudella Kangasvuoren päiväkoti koululla.

jyvasdance@gmail.com

sihteeri.jyvasdance@gmail.com

Antti-Pekka Pitkänen 041-3179010                 Reetta Pitkänen, sihteeri 040-8459499

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä tai ilmoittautua ryhmiin. Vastaamme ensisijaisesti sähköpostilla, jos haluat että otamme yhteyttä puhelimitse muistathan mainita tästä.

Jos sitten jatkat kokeilukerran jälkeen ryhmässä niin käy täyttämässä jäsentietolomake täältä. Lisätietoja jäsenyydestä löytyy jäseneksi sivulta.