Kaikkia tunteja on mahdollista käydä kokeilemassa ennen kuin sitoutuu mihinkään. Vakituisten tuntien lisäksi pyrimme järjestämään workshoppeja, leirejä ja tiiviskursseja. Niistä tiedotamme leirit ja kurssit sivulla.

Tule rohkeasti itse kokeilemaan tunteja ja löydä itsellesi sopiva ryhmä!

Tuntiesittelyt

Aikuisten alkeet

Aikuisten paritanssin alkeissa opettelemme paritansseja, rytmiä ja tekniikkaa. Tunnille voi tulla parin kanssa ja ilman. Tunnille voi myös tulla same seks parina olitte sitten vain kavereita joille ei paria ole löytynyt tai elämänkumppaneina. Tanssi on laji joka sopii kaikille ja kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan.


Lasten tanssiliikunta

Lasten tanssiliikunnassa keskitytään hauskaan liikkumiseen. Tanssiliikunnassa tutustutaan eri tansseihin leikkien ja kannustaen luovuuteen.

Lavatalli

Tunti on suunnattu lavatanssijoille, jotka haluavat kehittää tanssiaan. Sopii myös erittäin hyvin lavakilpailuissa käyville tai niistä kiinnostuneile pareille. Tunneilla ei tarvitse myöskään olla omaa paria.

Erityisryhmien tanssiliikunta

Erityisaikuisille ja -nuorille suunnattu tanssillinen tunti, jossa tutustutaan eri tansseihin ja nautitaan rytmeistä ja musiikista. Tunnilla otetaan erityisesti huomioon jokaisen osallistujan persoona. Ohjaajana toimii kokenut ja ammattitaitoinen ohjaaja, jolla on erityisryhmistä kokemusta, myös päivätyönsä kautta.

Bailatino ja easy solo latino

Bailatino-tunti on tarkoitettu kaikille, jotka ovat ikinä pitäneet latinalaisista rytmeistä. Niille jotka haluavat pitää hauskaa hyvän musiikin tahdissa ja oppia siinä sivussa latinalaistansseja. Tunnilla tanssitaan ilman paria. Tansseina mm salsaa, batchataa, merengueta, sambaa, chachata... Jokainen löytää varmasti omat lempi tanssinsa. Ota siis kaveri matkaan ja tule tanssimaan

Kuvassa Latino Show SM pronssimitalistit Katju ja Onerva sekä SM viidenneksi sijoittuneet Lyydia ja Pipsa

Latino Show

LatinShow tunneilla tehdään pienryhmä tai duo esityksiä joilla on myös mahdollista lähteä kilpailemaan. Tunneilla tehdään siis koreografioita. Kaikkien on mahdollista osallistua tunneille sillä ryhmät/duot muodostetaan kaikkien taitotaso ja halu kilpailla huomioon ottaen. Tunneille osallistuvan ei ole siis pakko kilpailuihin lähteä vaan voi myös nauttia koreografioiden opettelusta ja tanssin ilosta ihan harrastuspohjalla.
Alla myös linkki meidän videoihin joissa on latino show esityksiä kisoista. 

Lasten kilpatanssi

Kilpatanssin alkeissa harjoitellaan vakio sekä latinalaistansseja kuten valssi, quikstep, cha cha ja jive. Tunnilla opetellaan alkeet sekä rytmejä. Tunnille voi tulla ilman paria.


Lattaritekniikka-ryhmä

Ryhmässä keskitytään tekniikkaan. tunnille ovat tervetulleita kaikki joita kiinnostaa oman tekniikan hiominen ja uuden opppiminen. Ryhmään ei vaadita paria ja ryhmä soveltuu niin latino show-tanssijoille, lavatanssijoille, bailatinolaisille, kilpatanssijoille kuin ihan vaan lattari tekniikkaan vasta tutustujille. 

Dance kids

Dance kids on uusi ryhmä tarkoitettu noin 1.-2. luokkalaisille. Ryhmä on tarkoitettu noin 7-8 vuotiaille ja ryhmässä harjoitellaan ja tutustutaan eri tansseihin ja rytmeihin unohtamatta pientä leikkiä. Ryhmässä kannustetaan luovuuteen ja annetaan lapsille mahdollisuus luoda myös omia pieniä tanssiteoksia