Seuravaatteet

Seuravaatteita on nyt tilattavissa! Seuravaatteista löytyy jokaiselle jotakin, on treeni vaatetta, verkkatakkia, softshell- ja toppatakkia ja pipoa ja juomapulloa ja kassia. Osaan tuotteista tulee painatus, jossa on JyväsDancen logo ja Stadiumin logo. Tuotteisiin on myös mahdollista saada nimi painettuna.

Tilaus ohjeet

Seuraava tilaus on 18.2. Laita siihen mennessä sivun lomakkeella tai sähköpostilla tuotteet mitä haluat tilata. Tilatessa pitää muistaa mainita tuotenimi, koko ja jos haluaa useamman niin kappalemäärä. Tilaukset tehdään aina kootusti ja tarvittaessa.

Sovitus

Vaatteita voi käydä sovittamassa keskustassa Stadiumilla tai voidaan järjestää tarvittavat vaatteet treeneihin. Jos haluat sovitettavat varusteet treeneihin, ota yhteyttä niin saadaan mahdollisimman monelle haluavalle samalla kertaa sovitukset. Kokotaulukot löytyvät Stadiumin sivulta.

Maksu

Maksaminen tapahtuu laskulla, joka lähetetään samalla kun laitan kootun tilauksen eteenpäin. Eli nyt tilataan helmikuun viimeinen päivä niin samaan aikaan tulee lasku.

Painatus

Verkkatakkeihin tulee selkään isompi logo ja eteen pieni logo. Oman nimen saa painettuna halutessa pinenmmän logon alle eteen. Muihin yläosiin tulee pieni logo vasemmalle eteen, tai halutessa isompi logo selkään tai vaikka T-paidan etupuolelle. Housuihin ei tule painatusta. 

Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät Stadiumin sivulla joka aukeaa tässä linkissä. Hinta on se sinisellä oleva hinta. Lisäksi tulee painatuksesta 3,5€ pieni logo, 9€ iso logo ja nimi 4,5€. Alla olevaan hinnastoon on laskettu painatuksineen tekstiili tuotteiden hinnat.

Lisätiedot

Lisätietoja saa sihteeriltä tai puheenjohtajalta.