Uusin tieto koronan vaikutuksesta seuran toimintaan

16.03.2020

Tänään hallitus on linjannut toimenpiteitä, joista osa koskee tietenkin myös seuran toimintaa. Hallituksen linjauksen mukaan rajoitetaan julkisia kokoontumisia 10 henkilöön ja tämä huomioon ottaen kaikki seuran ryhmät on peruttu siihen 13.4 asti. Linjauksissa määritellään myös, että kaikki kaupunkien liikuntapaikat suljetaan, joten jo ihan senkin puolesta tunteja ei pidetä. 

Toimitaan siis vastuullisesti ja ollaan kiinni ainakin tuonne 13.4 asti ja katsotaan taas mihin tilanne kehittyy. Toivottavasti parempaan suuntaan.

Kausimaksuista on nyt laskutettu puolet tai osalla ryhmistä ei ole vielä mitään laskutettu. Kaikista pidetyistä tunneista joudumme laskuttamaan, koska seuralla on niistä tullut kuluja. Toista erää ei kuitenkaan tässä tilanteessa laiteta tulemaan. Jos laskuista on kysyttävää niin sihteeriin voi ottaa yhteyttä. Tästäkin varmasti tiedotamme lisää kun tiedotettavaa tulee.

Meillä on suunnitteilla nyt live/video tunteja joita seuran jäsenet voisivat sitten hyödyntää ja tehdä kotona. Videoiden julkaisu paikka on vielä auki ja jos sisältöön on toiveita niin niitä voi meille lähettää.

Tässä eletään nyt historiallisestikin erikoisia aikoja, joten ollaan kaikki uuden äärellä. Seurassa on usko että saamme jatkettua toimintaa kunhan tilanne maailmassa ja Suomessa normalisoituu.

Tuntien jatkumisesta varmasti tiedotamme kun alkaa olla mahdollista niitä turvallisesti ja vastuullisesti taas pitää.

Live/videotreeneistä laitetaan sitten omaa tiedotetta kunhaan saadaan hommat toimimaan.

Pysykää kaikki terveenä älkääkä kaikkia vessapapereita hamstratko!