Saliohjeet

Kaikissa paikoissa ovet on pidettävä lukittuna, paitsi itseasiassa jäähalli jossa ulko-ovi on auki, eikä ovia saa pönkätä auki jotta ketään ulkopuolisia ei koulun tiloihin pääse. Jos siis myöhästyt eikä ketään enää ovella ole niin soita ohjaajalle niin tulee oven avaamaan.

Palokassa Jokelan koululla pidetään lasten tanssiliikunta ryhmät. Ohjaaja tulee tuolta nuolen osoittamaslta ovelta päästämään sisään noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Ovia ei saa pönkätä auki joten jos myöhästyt tai ketään ei näy niin soita numeroon 046 9040187 (ohjaaja) niin ovi tullaan avaamaan.

Harjun juhlasaliin kuljetaan Sepän aukion puolelta, ja se on ovi A 1.3 ja se on ensimmäinen ovi Sepän kadulta päin katsoen. Jos ovi on kiinni eikä ketään näy niin soita ohjaajalle numeroon 041 3179010. Ja kyseessä on nimenomaan juhlasali ei tanssisali johon ulko-ovissa saatetaan ohjeistaa toista kautta.

Osoite Sepänkatu 3

LähiTapiola areenalla pidetään Solo lattari -ryhmä ja kulku tapahtuu pisteen kohdalta ovesta sisään ja siitä samantien pienet portaat ylös ja sali on siinä.

Osoite Rautpohjankatu 10

Kangasvuoren uusi päiväkotikoulu näkyy googlessa vielä näköjään suljettuna, mutta samassa kohtaa on uusi rakennus ja ovi mistä kuljetaan sisälle löytyy rakennuksen alakerrasta kangasvuorentien varresta suunnilleen keskeltä rakennusta. Jos ketään ei näy ja ovi on lukossa niin soita ohjaajalle 041 3179010. 

Osoite Kangasvuorentie 12

Huom! Salissa ei saa käyttää mustapohjaisia kenkiä! Vaalepohjaisia ja säämiskä pohjaisia kenkiä saa käyttää. 

Huhtasuon koululla lähin parkkipaikka on kangaslammen puoleisesta liikenneympyrästä koulun pihaan/parkkipaikalle joka karttaan on merkitty P:llä ja oranssin pallon kohdalta löytyy ovet joista sisään. Jos ketään ei näy ja ovi on lukossa soita ohjaajalle numeroon 041 3179010.

Osoite Suluntie 18

Muuratsalon koululla on lasten ja nuorten solo latino tunti sekä Latin kids-ryhmä. Osoite Saaritie 2, 40900 Säynätsalo