Tuoreimmat uutiset

 

Nyt on loistava tilaisuus päästä ammattilaisen oppiin! TV:stäkin tuttu Marko Keränen tulee Jyväskylään! Marko vetää 2 eri ryhmää ja nyt olisikin loistava tilaisuus päästä viettämään tanssin täytteistä lauantaita!

Siirto päätettiin syyskokouksessa ja nyt lähdetään toteuttamaan siirtoa. Siirtoon päädyttiin monestakin syystä, mutta ennen kaikkea halutaan saada asiat yhteen ohjelmaan ja järjestelmään (aikaisemmin oli jokaiselle omansa) jotta jäsenten/harrastajien on helpompi käyttää näitä ja jotta aikaa ja hermoja säästyisi allekirjoittaneella. Nämä hommat...

Kevätkokous pidetään taas etänä Google Meetillä ja ja mukaan pääsee linkistä joka on kaikille jäsenille lähetetty. Alla on kokouksen esityslista joka on lyhyt ja ytimekäs. Lisäksi alle on liitetty pdf tiedostot kaikista kokouksen asioihin liittyvistä liitteistä. Tervetuloa mukaan!

Koska korona on rokottanut myös meidän seuraa ja seuran taloutta olemme päättäneet johtokunnassa, että pidetään seuran yhteinen Kakkutukun tuotteiden myynti! Eli jokainen seuran jäsen (tai tunneilla kävijä) saa halutessaan paperisen kuvaston ja verkkokauppaan tunnukset joten kuvastoa voi jakaa fyysisesti tai linkillä.

Hei
Korona taas kiihtyy myös Jyväskylän alueella ja sen takia Jyväskylän kaupunki on antanut uusia suosituksia koskien myös harrastuksia.
Uusissa suosituksissa jotka tulevat voimaan ensi maanantaina 30.11 on sanottu näin: "Kaikki sisätiloissa tapahtuva yli 18-vuotiaiden ryhmäliikunta suositellaan keskeytettäväksi. Kaupungin omissa tiloissa yli...