Tuoreimmat uutiset

 

Kevätkokous pidetään taas etänä Google Meetillä ja ja mukaan pääsee linkistä joka on kaikille jäsenille lähetetty. Alla on kokouksen esityslista joka on lyhyt ja ytimekäs. Lisäksi alle on liitetty pdf tiedostot kaikista kokouksen asioihin liittyvistä liitteistä. Tervetuloa mukaan!

Koska korona on rokottanut myös meidän seuraa ja seuran taloutta olemme päättäneet johtokunnassa, että pidetään seuran yhteinen Kakkutukun tuotteiden myynti! Eli jokainen seuran jäsen (tai tunneilla kävijä) saa halutessaan paperisen kuvaston ja verkkokauppaan tunnukset joten kuvastoa voi jakaa fyysisesti tai linkillä.

Hei
Korona taas kiihtyy myös Jyväskylän alueella ja sen takia Jyväskylän kaupunki on antanut uusia suosituksia koskien myös harrastuksia.
Uusissa suosituksissa jotka tulevat voimaan ensi maanantaina 30.11 on sanottu näin: "Kaikki sisätiloissa tapahtuva yli 18-vuotiaiden ryhmäliikunta suositellaan keskeytettäväksi. Kaupungin omissa tiloissa yli...

Hei kaikille!
On ollut todella poikkeuksellinen kevät ja poikkeusolot jatkuvat edelleen. Kyllä tästä varmasti vielä yli päästään. Poikkeusolot ovat vaikuttaneet seuran toimintaan niin että jouduimme perumaan kevään tunnit. Nyt kun on alettu purkaa rajoituksia mekin alamme käynnistää toimintaa taas.
Olemme olleet siinä mielessä hyvin onnekas seura,...

Tänään hallitus on linjannut toimenpiteitä, joista osa koskee tietenkin myös seuran toimintaa. Hallituksen linjauksen mukaan rajoitetaan julkisia kokoontumisia 10 henkilöön ja tämä huomioon ottaen kaikki seuran ryhmät on peruttu siihen 13.4 asti. Linjauksissa määritellään myös, että kaikki kaupunkien liikuntapaikat suljetaan, joten jo ihan senkin...

Koronavirus on kohta jo suomessakin epidemia. Eilisen uutiset ja hallituksen ja THL:n suositukset sekä Tanssiurheiluliiton suositukset otamme vakavasti ja johtokunta on eilen illalla päättänyt perua seuraavaksi 2 viikoksi kaikki ryhmät.

Lisätietoa

12.03.2020

Tanssiurheiluliitto on päättänyt perua kaikki kilpailut toukokuun loppuun asti. Tässä tanssiurheiluliiton julkaisema uutinen:

Nyt kun maailmalla ja Suomessa on koronavirus valloillaan muistutamme käsihygienian tärkeydestä ja siitä että treeneihin ei tultaisi kipeänä. Meidän tietoon ei ole kantautunut, että seuramme tunneilla kävijöillä virusta olisi ollut, mutta perustetaan meidänkin valmistautuminen ennakointiin ja järkevään varautumiseen.