Koronavirustiedote!

12.03.2020

Nyt kun maailmalla ja Suomessa on koronavirus valloillaan muistutamme käsihygienian tärkeydestä ja siitä että treeneihin ei tultaisi kipeänä. Meidän tietoon ei ole kantautunut, että seuramme tunneilla kävijöillä virusta olisi ollut, mutta perustetaan meidänkin valmistautuminen ennakointiin ja järkevään varautumiseen. 

Eli muistakaa pestä kädet huolellisesti saippualla ja yskiä ja aivastella oikein! THL:n ohjeisiin pääset tästä.

Tällä hetkellä treenit ja tunnit pidetään normaalisti ja jos tilanne muuttuu siitä tiedotetaan heti.

Hallituksen linjauksen mukaan kaikki yli 500 ihmisen tapahtumat perutaan ja meillä se tarkoittaa, että huomisen Nuorten Suomi ry:n gaala esiintyminen peruuntuu sekä Paviljongin Kids&pets messut siirretään toiseen ajankohtaan.

Muita mahdollisia vaikutuksia on seuran kilpaileville tanssijoille ja ryhmille jos esimerkiksi Jyväskylässä järjestettävät Latino show SM-Kisat perutaan tai kilpaillaan ilman yleisöä. Näistä ei vielä ole tullut lisätietoja, mutta heti kun sitä tulee laitamme informaation tänne, sekä tiedotamme niitä kisailijoita joita tiedot mahdollisesti koskevat.

Treeneihn saattaa tulla siiinä kohtaa esimerkiksi muutoksia jos kouluja joutuu karanteeniin ja näin ollen ei välttämättä tilat ole käytettävissä. Toivottavasti ei tähän mennä mutta asia on hyvä tiedostaa.

Meneillään on maailman laajuisesti vaikuttava virus, jolla on sekä ihmisille että maailmantaloudelle historiallisen suuret vaikutukset. Ei mennä hysteriaan vaan mennään maalaisjärjellä ja hyvällä hygienialla ja odotetaan lisätietoja.

-Reetta Pitkänen, sihteeri