Sääntömääräiset kokoukset!

08.01.2021

Kuukaudet vaihtuu niin vinhaa tahtia ettei perässä meinaa pysyä... Otetaanpa siis kertaus kokouksista jotka piti pitää.

Viime keväänä alkoi tämä korona hässäkkä juuri kun oltiin kokousaikaa kevät kokoukselle päättämässä. No se lykättiin. Ensin ajateltiin että se on pieni lykkäys ja palataan sitten normaaliin päiväjärjestykseen. No ei ihan mennyt ohi äkkiä.. Olisimme halunneet pitää kokouksen livenä koska se olisi ollut seuran ensimmäinen kokous jossa olisi ollut ehkä toivottavasti muitakin kun me perustajat ja pari ohjaajaa.. Eli odoteltiin ja odoteltiin kunnes aina on todettu että ei vaan voida livenä pitää. Nyt ollaan päätetty että yhdistetään kevätkokous ja syyskokous ja kokous pidetään Teamsin välityksellä (yksi tai kaksi muutakin mahdollista etäkokoussovellusta (Skype, Meet..) voi olla samaan aikaan, sen jälkeen meiltä loppuu tietotekniikka välineet. Nyt on lopulta kaikkien peruttujen ja uusiksi ajateltujen kertojen jälkeen vaan lyöty päivä ja kellon aika lukkoon kokoukselle.

Eli kaikki ovat tervetulleita JyväsDance ry:n sääntömääräiseen kokoukseen maanantaina 25.1.2021 klo 17.30. Tällä kertaa vaaditaan etukäteisilmoittautuminen, että osaan kutsulinkin kaikille halukkaille laittaa. Eli jos haluat osallistua niin laita minulle viestiä sähköpostiin sihteeri.jyvasdance@gmail.com niin laitan kokouskutsulinkin sähköpostiin. Linjoja aletaan avata jo 17.15 jotta jos tulee jotain ongelmaa niin saadaan hetki säätää laitteiden kanssa itse kukin ja sitten puolelta alkaa varsinainen kokous.

Kokouksen esityslista löytyy alla olevasta PDF tiedostosta.

Toivottavasti saataisiin edes vähän väkeä linjoille ja kokoukseen osallistumaan vaikkei nyt voidakkaan edes kahvilla ja herkuilla houkutella. Eli kaikki mukaan!

Terveisin Reetta Pitkänen, sihteeri

Mukava asento lempi tuoliin ja kokoukseen mukaan!
Mukava asento lempi tuoliin ja kokoukseen mukaan!