Huom! jotta saadaan kaikkien tunneilla kävijöiden tiedot ajantasalle kaikkien ryhmissä kävijöiden olisi tuo lomake täytettävä. Lomakkeessa kysytään haluaako jäseneksi vai ei. 

Lomakkeen tietoja käytetään laskutukseen, seuran tiedotteiden toimittamiseen sekä Tanssiurheiluliittoa varten toimitettavaan jäsenrekisteriin (viimeinen koskee vain jäseneksi liittyneitä).

Jäseneksi

Jos haluat liittyä jäseneksi seuraamme voit täyttää oheisesta linkistä tietosi. Yhteystietoja käytetään seuran ja jäsenten väliseen yhteyden pitoon. Sivun alalaidassa löytyy tietosuoja rekisteri seloste. Membook toimii meillä jäsenrekisterisivustona. Sivulta löytyy myös seuran säännöt pdf tiedostona.

Seuran jäsenenä saat ryhmähinnoista alennusta sekä pystyt osallistumaan kilpailuihin seuran edustajana. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan seuran toimintaan. Yhteistyökumppaneilta saa myös etuja seuran jäsenenä. 

Esimerkki alennus ryhmistä: Osallistut sekä paritanssin alkeisiin että Solo latinos -ryhmään. Liityt seuran jäseneksi joten ryhmien hinnat ovat 120€ + 120€ ja jäsen maksu 20€ yhteensä 260€. Ilman jäsenalennusta hinta on 140€ + 140€ yhteensä 280€. Näin säästät 20€. Jos olet vuoden alusta jäsen niin silloin säästät esimerkiksi näin: kevään ryhmät 120€+120€+20€=260€ ja syksyn tunnit 100€+100€= 200€ yhteensä vuosi 460€ ja ilman tuota jäsenalennusta samat ryhmät olisi 140€+140€=280€ ja syksy 120€+120€=240 yhteensä vuosi 520€. Noilla kahdella ryhmällä laskettuna jäsenalennuksella säästää siis 60€.

Koska jäsenmaksu on aina kalenteri vuodeksi kerrallaan jos maksat vuoden alussa jäsenmaksun saat kaikki ryhmät koko vuonna jäsen hintaan. Näin säästät kaikissa ryhmissä ja kursseissa koko vuoden.

Jäsenedut

Alennus seuran ryhmähinnoista ja leireistä

Seuran jäsenenä saat alennusta ryhmähinnoista ja leireistä.

Kilpailuihin osallistuminen

Seuran jäsenenä voit osallistua kilpailuihin ja pääset edustamaan seuraa.