Seuran varainkeruu!

04.05.2021

Hei kaikille!

Koska korona on rokottanut myös meidän seuraa ja seuran taloutta olemme päättäneet johtokunnassa, että pidetään seuran yhteinen Kakkutukun tuotteiden myynti! Eli jokainen seuran jäsen (tai tunneilla kävijä) saa halutessaan paperisen kuvaston ja verkkokauppaan tunnukset joten kuvastoa voi jakaa fyysisesti tai linkillä.

Kakkutukun tuotteisiin kuuluu erilaisia keksi ja karkkilaatikoita. Jokaisesta myydystä laatikosta seura saa vähintään 2,7€ tuottoa. Seura käyttää tuotot ryhmien kulujen pienentämiseen.

Myyntiaikaa tuotteilla on 4.5-26.5 tuotteet toimitetaan viikolla 22.

Toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi myyntiin tai ostaisi laatikon ja jokainen yksittäinenkin laatikko on kotiin päin!

Eniten myynyt myyjä saa palkinnonksi 10% alennuksen valitsemastaan kesän tai syksyn ryhmästä sekä pienen lahjapussin! Eli kaikki myymään ja tavoittelemaan palkintoa. 

Alla infokirje josta löydät yksityiskohtaiset ohjeet myynnin aloittamiseen.

Maksut voi kerätä käteisenä tai tilimaksuina. Kun lopuksi toimittaa joko paperisena tai netissä tilaukset  niin maksut toimitetaan joko käteisenä minulle (Reetta) tai tilisiirrolla seuran tilille FI3547620010087328 viestiin myyjän nimi. Maksut tulisi tilittää viimeistään kun tuotteet toimitetaan.

Tässä linkki verkkokaupan myyjän rekisteröitymiseen. Rekisteröidyttyäsi saat jaettua oman verkkokauppasi linkkiä ja kaikki sen linkin kautta tulleet myynnit rekisteröityvät sinulle.

Yhteyshenkilö Reetta Pitkänen, 040 8459499 tai sihteeri.jyvasdance@gmail.com

Kaikkea saa kysyä, joten jos mikään mietityttää ota yhteyttä!

-Johtokunnan puolesta Reetta Pitkänen