Tuoreimmat uutiset

 

Joulu jäi taakse ja vuosikymmenkin vaihtui. Nyt onkin aika suunnata mietteet kohti kevätkautta. Ensimmäiset ryhmät alkavat viikolla 2 ja loputkin starttaavat viikolla 3. Tunnit ja hinnat sivuilta löytyy kaikkien ryhmien tarkka alkamispäivämäärä ja tässä kootusti vielä sama.

Latino Show -cup jatkui viikonloppuna Kauniaisissa 2. osakilpailulla. Toisessa cup kisassa aikuisten duo sarjassa voittoon tanssivat Katju ja Onerva ja pronsille Pipsa ja Lyydia, jotka jäivät niukasti yhden tuomari pisteen päähän hopeasta.

Joulumarkkinat

01.12.2019

Esiintymisajat ovat lauantaina kello 12.00 ja 13.15 ja sunnuntaina kello 12.15 ja 13.15.

Eilen tanssittiin Latino show cupin ensimmäinen osakilpailu Tampereella. Kisaamaan lähtivät Aikuisten duo sarjaan Katju Kauppinen ja Onerva Ahlholm sekä Pipsa Humalamäki ja Lyydia Pigg.
Duot parjäsivät mahtavasti ja Katju ja Onerva voittivat ja Pipsa ja Lyydia sijoittuivat kolmanneksi. Aivan mahtavaa.
Seuraava kisa koittaakin jo parin viikon päästä...

Tulevana lauantaina 21.9.2019 JyväsDance ry:llä on piste kauppakeskus Sepässä ja toivottavasti on myös paljon porukkaa. Tarkoituksena on esitellä seuraa ja toivottavasti houkutella uusia harrastajia mukaan toimintaan. Meillä on siellä esityksiä sekä pöytä jossa toimintaa esitellään.

Nyt on saatu jo osa ryhmistä pyörimään. Paritanssin alkeet ja Solo latinos ryhmät ovat käynnistyneet ja oli todella hienoa, että harrastajia oli löytänyt tunnelleimme. Tottakai olemme raivostuttavasti facebookissa toitottaneet seuraa ja olemme jakaneet paperimainoksia moniin paikkoihin. Mutta hieno tunne se on, että on se kannattanutkin. Tosi hieno...

Päivitystä

23.08.2019

Nettisivuja päivitetään koko ajan kun uutta asiaa tulee. Viimeisin päivitys koskee yhteydenottolomaketta johon lisättiin mahdollisuus ilmoittautua ryhmiin lomakkeella. Seuraavaksi tehdään jäsentietolomake.

Aika paljon asioita tulee hoidettavaksi kun puhutaan seuran perustamisesta. On rekisteröidyttävä, hankittava Y-tunnus (ja jos ikinä uutta yhdistystä uudelleen perustetaan tiedetään, että ne onkin mahdollista tehdä yhdellä lomakkeella..), pankkitili, puhelinliittymä, nettisivut (ja kaikki asiat mitä siihen liittykään) ja sometilit. Eli hommaa on...

Olemme juuri perustaneet tämän tanssiseuran ja odotamme innolla jatkoa. Varsinkin aikaa kaiken tämän sivujen luomisen ja paperin pyörittämisen jälkeen. Seuran perustamisessa on paljon työtä ja toivomme vain, että kyllä tämä tästä helpottaa kun on saatu homma pyörimään. Toivomme myös että seuraan liittyisi harrastajia, joilla olisi tulevaisuudessa...