Kesän ryhmät!

29.05.2020

Hei kaikille!
On ollut todella poikkeuksellinen kevät ja poikkeusolot jatkuvat edelleen. Kyllä tästä varmasti vielä yli päästään. Poikkeusolot ovat vaikuttaneet seuran toimintaan niin että jouduimme perumaan kevään tunnit. Nyt kun on alettu purkaa rajoituksia mekin alamme käynnistää toimintaa taas.
Olemme olleet siinä mielessä hyvin onnekas seura, että kaikki tilat ovat kaupungilta vuokrattuja eikä niistä aiheutunut kuluja kun tuntejakaan ei ollut. Seuralla ei ole ketään palkattuna ja ohjaajat saavat palkkion pidettyjen tuntien mukaan, joten mitään henkilöstö kuluja ei sulkemisen ajaltakaan ole tullut. Ollaan siis selviydytty ainakin tähän asti. Pieniä juoksevia kuluja tietenkin seuralla on koko ajan. No siinä pika katsaus talouteen.
Kesän ryhmät alkavat seuraavasti
Viikolla 23 alkaa kilparyhmät eli Kilpatanssin E-D ryhmä aloittaa ke 2.6. klo 18.30 Huhtasuon koululla katoksessa klo 18.30 lämmittelyllä. Hinta 90€ (ei jäsenet 100€) sisältää 11 kertaa. Mahdollisuus kertamaksuihin jolloin se on 9€/kerta.
Latino show ryhmä alkaa myös ke 2.6 klo 20.00 myös Huhtasuon koululla. Ryhmään tulevat kaikki latinoshow ryhmissä kävijät pois lukien lasten latino show ryhmäläiset. Hinta 95€ (ei jäsenet 105€) sisältää 11 kertaa. Mahdollisuus kertamaksuihin jolloin 9,5€/kerta.
Lasten latino show ryhmälle vielä tiedustellaan treenihalukkuutta sekä etsitään sopivaa treeni aikaa. Jos kesäksi ryhmä tulee ilmoitetaan sen treeniaika erikseen.
Harraste ryhmät alkavat seuraavasti
Viikolla 24 alkaa Bailatino ryhmä, joka oli ennen siis solo latino ryhmä, mutta koska Pipsa kävi lisäkouluttautumassa ja hakemassa uusia inspiraatioita niin hän on nykyään Bailatino ohjaaja.
Eli tiistaina 9.6 klo 19.00 alkaa Bailatino tutusti jäähallin tanssi salissa. Hinta 70€ (ei jäsenet 80€) sisältää 10 kertaa. Mahdollisuus myös kertamaksulla käydä 10€/kerta tai 5 kerran passi 45€. Maksu onnistuu kortilla tai käteisellä paikan päällä.
Lisäksi alkaa Latino kids-ryhmä Muuramessa Mäkelänmäen koululla tiistaisin klo 17.30-18.30  9.6 alkaen. Ryhmä 5-7 vuotiaille. Hinta 40€ (ei jäsenet 50€) tässä ryhmässä myös kertamasku mahdollisuus joka on 6€/kerta.
Ryhmä on ulko ryhmä ja sateen sattuessa tanssitaan katoksessa.
Latino juniors-ryhmä akaa 9.6. Muuramessa Mäkelänmäen koululla 9.6 alkaen tiistaisin klo 18.30-19.30 Ryhmä 8-14 vuotiaille. Hinta 40 € (ei jäsenet 50€) myös kertamaksu mahdollisuus joka on 6€/kerta. Tämä ryhmä myös ulkona ja sateen sattuessa tanssitaan katoksessa.
Lisäksi on tulossa Bailatinoa ulkona mutta paikka ja aika on vielä auki. Laitetaan lisätietoa heti kun saadaan näitä lyötyä lukkoon.
Terveysasioihin liittyen ohjeistamme kaikista tunneista seuraavaa: Tunneille ei saa tulla sairaana, edes pienessä nuhassa ei tällä hetkellä ole suositeltavaa tunnille tulla. Sama sääntö koskee sekä ohjaajia että kaikkia harrastajia. Ohjaajilla on käsidesi pullot mukana, joita voi käyttää ja vältetään kaikkea tuhaa kontaktia. Kaikissa sisätiloissa on käsipesu mahdollisuus.
Muita asioita on kevätkokous, jota ei ole voitu vielä järjestää, mutta pidetään se nyt poikkeuksellisesti näin kesällä. Sinne ovat kaikki tervetulleita! Laitetaan kutsua kunhan aika ja paikka sovitaan.
Tervetuloa tunneille! Ilmoittautuminen onnistuu tutusti nettisivujen kautta tai sähköpostilla. Sanaa saa levittää että tunteja taas pyörii.
Olkaahan yhteydessä jos herää kysymyksiä!
Mahtavaa alkavaa kesää kaikille ja toivottavasti päästään taas tanssimaan.
-Reetta Pitkänen, sihteeri