Tietoa seurastamme

Olemme vasta perustettu tanssiurheiluseura ja toivottavasti pääsemme tästä hyvään kasvuun. Tarjoamme opetusta  paritanssissa, kilpatanssissa, lasten tanssiliikunnassa, lavatanssissa sekä latino show puolella. Haluamme kehittää seuran toimintaa ja luoda menestyvän seuran, joka toimii niin kilpa puolella kuin harrastajien kanssa.

Ohjaajana meillä toimii tällä hetkellä Antti-Pekka Pitkänen, Pipsa Humalamäki sekä Melis Görsoy. Kaikilla ohjaajillamme on vahva tanssitausta ja kokemusta löytyy moneltakin tanssin saralta. Erityisryhmiä ohjaa ammattilainen jolla on paljon kokemusta erityisryhmistä ja tekee myös töitä kehitysvammaisten parissa. 

Tiloina hyödynnämme tällä hetkellä kaupungin vuokraamia tiloja joten tunteja on ympäri Jyväskylää.

Tulevaisuudessa meillä on halua kehittää seuraa ja kuunnella teitä mitä seuralta haluatte ja haemme koko ajan uusia jäseniä mukaan toimintaan. Tulemme järjestämään myös tiiviskursseja. 

Olemme myös Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura.

 

 

Tutustu tiimiin

Tuntejamme ohjaa tanssin rautaiset ammattilaiset.

 

Antti-Pekka Pitkänen

Antti-Pekka Pitkänen on latinalaistanssien ammattilainen ja on itsekin aloittanut tanssin jo lapsena. Viimeiset kilpailu vuotensa hän kilpaili ammattilaisissa edustaen Suomea ulkomailla. Antti-Pekalla on myös pitkä kokemus ryhmien ohjaamisesta ja valmentamisesta. Hän on valmentanut useita Suomen mestareita kilpatanssissa. Antti-Pekka on työskennellyt pitkään lasten ja nuorten parissa tanssin ohjaajana ja hän onkin tottunut ohjaamaan monen ikäisiä tanssijoita.

Seuramme youtube-kanavalle lisäillään pikkuhiljaa videoita tanssikilpailuista joissa seuran edustajia on mukana. Laitahan kanava seurantaan.

Pipsa Humalamäki

Pipsalla on myös kilpatanssi tausta ja vahva tausta etenkin latinalaistanssien puolella.

Pipsa kilpailee myös Latino show puolella. JyväsDancen kanavalta löytyykin tämän syksyn Latino show cup-kisa video, josta löytyy myös Pipsan ja Lyydian räväkkä veto.

Melis Görsoy

Melis on menestynyt kilpatanssissa ja on harrastanut tanssia lapsesta asti. Melisiltä taipuvat lattareiden rytmit ja vakioden liitelyt.

Antti Kapanen

Antti on menestynyt kilpatanssija jolta löytyy palkintokaapistaan mitaleita ja pokaaleja niin SM-tasolta kuin myös ulkomailta. Hän on myös edustanut Suomea MM-kisoissa sekä muissa arvokisoissa. Antti ohjaa tällä hetkellä paritanssin alkeita että lasten ja nuorten kilpatanssin alkeita.

Elina Pitkänen

Elinalla on omaa tanssitaustaa monelta vuodelta ja ohjaa lasten tanssiliikuntaa nyt meillä. Iloinen ja leikkimielinen ohjaaja saa lapset mukaan tunneilla.