Seuravaatteet

02.02.2020

Seuralla on nyt yhteistyösopimus Stadiumin kanssa!

Seuravaatteita oltaisi nyt siis tilaamassa sieltä. Kaikki seuravaatteet voi katsoa netistä osoitteesta:

https://www.stadiumteamsales.fi/jyvasdance/jyvasdance

Yhteistyösopimukseen kuuluu että seura saa bonusta kaikista ostoksista, joten kun käytte Stadiumista ostamassa jotakin muistakaa mainita JyväsDance kassalla! Myös Stadium outlet myymälässä on sama bonus menetelmä.

Seuravaatteita on verkkatakki, treenivaatteita, huppareita jne. Kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan.

Seuravaatteiden tilaus tapahtuu kootusti eli minulle ilmoittaa mitä haluaa tilata ja minä kokoan ne yhteen ja tilaan. Tämä tapahtuu joko seuravaatesivun lomakkeen kautta tai sähköpostilla

Vaatteita on mahdollista käydä sovittamassa keskustan Stadiumissa yläkerrassa olevalla team sales osastolla, tai jos useampi haluaa jotain sovitettavaa niin voin hakea halutut koot ja tuoda treeneihin. Eli jos haluatte sovittaa treeneissä ilmoitelkaa minulle ja voidaan ne treeniin järjestää. 

Seuravaatteille teen myös tänne kotisivuille oman sivun, josta löytyy aina ajantasaiset tiedot ja tilauslomake. Ensimmäinen tilaus tehdään 18.2. Maksu tapahtuu laskulla. Eli kun laitan tilauksen teen samantien laskut ja niiden mukaan sitten maksu. Jos tässä systeemissä on ongelmia ilmoitelkaa! Kokeillaan näin ja jos ei toimi mietitään parempi tapa.

Eli mietintämyssy päähän mitä haluaa tilata ja laitetaan ekat seuravaatteet tilaukseen helmikuun viimeinen päivä!

-Reetta Pitkänen, sihteeri