Tunnit käynnissä

04.09.2019

Nyt on saatu jo osa ryhmistä pyörimään. Paritanssin alkeet ja Solo latinos ryhmät ovat käynnistyneet ja oli todella hienoa, että harrastajia oli löytänyt tunnelleimme. Tottakai olemme raivostuttavasti facebookissa toitottaneet seuraa ja olemme jakaneet paperimainoksia moniin paikkoihin. Mutta hieno tunne se on, että on se kannattanutkin. Tosi hieno fiilis, että ryhmää on saatu pyörimään ja toivottavasti saadaan nyt vielä lasten ja nuortenkin ryhmiin osallistujia.

Seurana meidän on tehtävä seura tunnetuksi ja sitä kautta saada lisää harrastajia. Tähän kun tähtäämme niin olemme olleet kauppakeskus Seppään yhteydessä ja pääsemme sinne esittelemään ryhmiä ja lajia ja saamme pitää myös tanssiesityksiä. Tästä lisää sitten myöhemmin.

Paperihommien pyöritys kulisseissa jatkuu koko ajan ja tulisilla hiilillä odotellaan Y-tunnusta niin saadaan kaikki pankki ja maksu asiat kuntoon. Ensi tai sitä seuraavalla viikolla pitäisi ilmeisesti päivityksen päättyä, joten vois olla toivoa saada sitten tunnukset.

Aivan loistavaa viikkoa kaikille ja muistakaa laittaa risuja ja ruusuja seuran toiminnasta, ohjaajista tai tunneista. Muistakaa myös laittaa tunti toiveita, niin katsotaan mitä voidaan toteuttaa.!

-Reetta Pitkänen, sihteeri