Paperin ja netin pyöritystä

21.08.2019

Aika paljon asioita tulee hoidettavaksi kun puhutaan seuran perustamisesta. On rekisteröidyttävä, hankittava Y-tunnus (ja jos ikinä uutta yhdistystä uudelleen perustetaan tiedetään, että ne onkin mahdollista tehdä yhdellä lomakkeella..), pankkitili, puhelinliittymä, nettisivut (ja kaikki asiat mitä siihen liittykään) ja sometilit. Eli hommaa on piisannut ja onkin välillä tehty Antti-Pekan kanssa pyöreetä päivää kun ensin on hoidettava päivätyö ja tanssiopetus ja sitten tehdään niin sanotusti talkootyönä kaikki tämä perustus homma. Meille vielä sattui niin, että kun soitin tuota Y-tunnusta tiedustellakseni sieltä kerrottiin, että eivät kuukauteen myönnä ollenkaan tunnuksia kun on joku ohjelmistopäivitys menossa. Voi kun oltaisiinkin saatu paperit valmiiksi muutamaa päivää aikaisemmin.. No nyt odotellaan verohallinnon pyörän pyörähtävän niin saadaan asioita taas eteenpäin. Pankki ja Smartum vaativat Y-tunnuksen ennen kuin asiointi onnistuu. Mutta eteenpäin mennään!

Nettisivuista sen verran, että vaikka itse niiden luonti onnistui helposti oli ostettava domain ja liitettävä se nettisivuun ja sitten oma ongelmansa on, että saisi googlen löytämään nettisivut.. No töitä on paiskittu ja toivottavasti se korvaantuu joskus sillä, että saadaan seuraan jäseniä ja tieto kulkee nettisivujen kautta.

Nyt kun nettisivut ovat auki onkin aika tarttua seuraavaan ongelmaan eli jäsentietolomakkeeseen. Kun vaan osaisin sähköisen version tehdä...

Ilmoittautumisia on muutama jo tullutkin ja toivottavasti niitä saadaan reippaasti lisää!

-Reetta Pitkänen